Нашият стандарт

Безупречно качество във всеки детайл

 • съвършеноизпълнение
 • естествениматериали
 • уют икомфорт
 • ценнаинвестиция
Свали презентация

Домът на мечтите не се случва просто така. Той трябва да отлежи - първо, като идея. Да му се намери правилното място, където принадлежи и където искат да живеят хората. Да е близо до всичко, но и в спокойната периферия на градското сърце. После, да му се изпипат всичките детайли. Как да изглежда сградата, така, че да се вписва в средата, но и да отива на всичко наоколо и на бъдещите си обитатели. Ами жилищата? Какво да има в тях, как да са разположени стаите? Как да са завършени, че да са съвършен бял лист, на който всеки новодомец да нарисува своята си приказка. Какво да е озеленяването наоколо? Как да е уредено паркирането? Хиляди въпроси, всеки от които трябва да намери своя най-правилен отговор, който да е стойностен сам по себе си, но и да пасва идеално на останалите части от проекта. 
С всеки свой комплекс извървяваме тази пътека на откритията. Крачка по крачка изграждаме съвършения дом в неговата цялост и многопластовост. Контролираме качеството, обгрижваме, инвестираме време и усилия. И така - вече 13+ години.


Знаем, че добрата репутация е най-ценният актив на всяка компания. Затова, се грижим винаги да ви предлагаме нищо по-малко от най-доброто, във всеки един детайл. Строим не просто жилища, а традиция и инвестиция, които да съхранят и надградят стойността си във времето.

Домове проектирани за качествен живот

Вярваме, че домът трябва да има безупречна планировка. Тя осигурява свободата да го изпълните с любими интериорни решения, без да сте ограничени от странни чупки, ъгли и скосове. Простотата на линиите и пространствата дава свобода! Тя е част от всяко жилище в Mountain View Residence 2, включително от апартаментите за любители на откритите пространства, за които сме планирали самостоятелни дворчета. 

Създадено с грижа озеленяване

Близостта до природата е незаменимо благо, част от качествения и пълноценен живот. Освен бели дробове на планетата, представителите на флората са и чиста естетическа наслада. Затова, се грижим да съберем човек, дом и природа в едно във всеки един свой проект. Ландшафтните ни архитекти прекрояват външните пространства, за да осигурят красиво озеленяване, което вдъхва живот на екстериора и приканва да се разходите навън. 

Удобна инфраструктура

Шлифоваме всеки аспект, от всеки свой проект. Неделима част от класните сгради е околната инфраструктура. Довършваме и изграждаме свързаните улици и тротоари. Засаждаме подходяща растителност. Грижим се за уличното осветление и вашите сигурност и спокойствие. 

Последваща грижа

Съграждането на дом не приключва с предаване на ключа във ваши ръце. Не по-малко важна е последващата грижа. За да сме сигурни, че инвестицията ви е в сигурни ръце и ще пребъде във времето напред, сами поемаме управлението и поддръжката на всеки комплекс. Така, можем да ви предложим сигурност и спокойствие, че резидентния комплекс, който сте избрали за свой дом, е в сигурни ръце и занапред. 

Удобства

 • Качествени материали

  Задължителен стандарт, към който се придържаме неизменно.

 • Иновативни технологии

  Непрекъснато се усъвършенстваме, за да ви предложим най-доброто.

 • Прецизно планиране

  Защото разпределението на дома определено има значение.

 • Непреходна естетика

  Красиви сгради, които винаги ще имат актуална визия.

 • Близост с природата

  Прекрасни гледки и разходка сред зеленина на крачка разстояние.

 • Последваща поддръжка

  За дълготрайна разгръщаща потенциала си инвестиция.