Локация

Близо до всичко от което съвременния човек има нужда

 • 5магазина
 • 1училище
 • 2детски градини
 • 2спирки

Местоположението е първият и най-важен фактор при избора на дом. Жилище не се купува всеки ден, дори не на всеки 10 години. Толкова много фактори определят усещането за "вашето" място - наличие на близки училища и детски градини, спирки на метрото и другия градски транспорт, офиси на куриери и банки, опции за спорт, отдих и пазаруване, аптеки и болнични заведения, зали за бойни изкуства и танци и още толкова много. Всеки човек формира своите предпочитания в зависимост от семейния си статус, хобита, работно място, навици.

Има обаче два фактора относно местоположението, които винаги са най-горе в списъка на всеки, търсещ дом. Първият е комуникативната локация близо до бързи пътни връзки, които пък приближават всички удобства на градското ядро. Вторият е близостта до природата и спокойствието.

Това са и нашите водещите търсения при решението къде да планираме и издигнем нов проект. Избираме местата, където ние самите бихме живели. Тези, които дават близост до важните неща във всеки един смисъл, но все пак са в приютени в спокойната периферия, в кътчета, които предразполагат към пълноценен релакс. Защото домът трябва да е пристан, който да приканва да се отърсите от ежедневието и да създавате спомени, които остават.  

 • Кола

  Комплексът се намира на 10 минути от центъра на София

 • Метро

  На 200 метра има бъдеща спирка на метрото

 • Магазини

  на минути пеш от големи хипермаркети и на 5 мин с кола от IKEA, RING Mall

 • Заведения

  многобройни кафета, барове и ресторанти са разположени в близост

Филтрирай
обектите
Локация

Комуникативна локация

Mountain View Residence 2 се намира на възможно най-добрата локация в София на 100 метра от Националната спортна академия и Зимния дворец. Освен привлекателно име, новият жилищен район на столицата Малинова долина предоставя отлична инфраструктура и бърз достъп до различните точки на града. Разположен е между булевардите "Симеоновско шосе", "Климент Охридски", Околовръстен път и ул. "Проф. д-р Иван Странски". Локацията предлага всичко, от което съвременният човек има нужда - големи търговски вериги, ресторанти, места за спорт, отдих и вкусни вечери с приятели, като в същото време съхранява спокойствието и близостта до природата.

В полите на Витоша

Съвремието изправя човек пред безброй задачи, всеки ден. Домът е тихият пристан, където се прибирате, за да си починете и да създавате спомени със семейството и близки хора. В този смисъл, локацията отново е всичко. Когато мястото, което сте избрали за свой дом е тихо, спокойно, красиво и ви предлага панорамни гледки към Витоша, животът е още по-хубав и пълноценен. Затова, избрахме за Mountain View Residence 2 място близо до планината, където уютът на домашно огнище ще ви очаква за топли моменти с любимите хора.