За сградата

Детайли

 • 2входа
 • 6етажа
 • 150апартамента
 • 40 - 275кв.м.
 • 1,2,3,4стайни
 • жилищас дворчета
 • -гаража
 • -паркоместа
 • цени от1450 евро/ кв.м.
Свали презентация

Mountain View Residence 2 е създаден с мисъл за комфортен и модерен лайфстайл, във всеки един детайл.

Екстериорът на комплекса от затворен тип събира в общо цяло почитта към минимализма и неговото нежно бяло плюс черни акценти на покривното ниво и преклонението пред природата и близката планина, изразени чрез мащабни контрастни елементи в тъмни нюанси вдъхновени от естествената дървесина, допълнени с акценти от естествен камък на партера. Представете си, тази хармония, потънала в прегръдките на красиво озеленяване. 

Не по-малко впечатляващ е интериорът. От първата стъпка във вътрешните пространства, той доразгръща идеята за модерна и красива среда, в която животът е спокоен. Жилищата продължават тази линия. Проектирани са прецизно, да бъдат функционални и комфортни, без скосове, странни ъгли и непрактични кътчета.

Квадратурите и броят спални са различни и предлагат всеки да избере най-подходящото решение за себе си. За тези, които ценят близостта с природата и искат да имат усещането, че живеят в къща, подходящи са апартаментите на ниво партер, които разполагат с индивидуални дворчета.

С уважение към правото на уединение и максимално спокойствие, комплексът е от затворен тип с контролиран достъп, като вътрешният двор с прекрасно озеленяване е на разположение единствено на собствениците на жилища. Паркирането е уредено основно на ниво сутерен, с топла връзка към жилищните етажи. Осигурени са и помещения за съхранение на велосипеди, за любителите на колоезденето.

Mountain View Residence 2 ви предлага да изберете своя мечтан дом, изграден с мисъл за вашия комфорт, отлични материали и внимание към всеки детайл. Дом, в който да създавате спомени с близки, приятели и семейство и да се наслаждавате на живота. 

Галерия

Впечатляващи панорами

Верни на своя стремеж да ви предлагаме нищо по-малко от най-доброто във всеки един смисъл, избрахме Mountain View Residence 2 да предлага красиви панорами към Витоша. Представете си, сутрешното кафе, със склоновете на планината пред вас. Споделената чаша вино вечер. Спокойствието и радостта, от простичкия контакт с природата и нейните чудни кътчета. Защото животът е различен и по-стойностен, когато е изпълнен с красота.

Модерна архитектура

На всеки свой проект отделяме поне 6 месеца само за проектиране. Така архитектите и проектантите имат времето спокойно да създадат и изгладят всеки детайл до съвършенство. Резултатът от търпението, труда и грижата е видим във всеки един детайл. Модерната архитектура властва изцяло в Mountain View Residence 2 - от впечатляващата фасада, до красивите общи части и прецизно планираните жилища. Събира в едно концепцията за притегателен съвременен уют, допълнен с удобства, сигурност и спокойствие.  

Домът, който винаги сте искали

Как си представяте своя мечтан дом? Модерен, красив, функционален, със стъклени панорамни стени, които пускат изобилие от светлина и гледки във вътрешността, предлагащ спокойствие и всичко необходимо за качествен живот? За да проверим вървим ли в правилната посока, винаги първият въпрос, който си задаваме при всеки етап на всеки проект е: "Бих ли живял там?" Ако отговорът е "Да", продължаваме смело нататък, защото сме сигурни, че ви даваме идеалното решение. Изграждаме домовете, които винаги сте искали, като се поставяме на ваше място и непрестанно комуникираме и събираме обратна връзка от вас - за да ви предложим съвършения Дом.

Удобства

 • Качествени материали

  Строим изключително с класни материали и следим всяка стъпка от полагането им - за да се радвате на дом, който съхранява традицията за поколенията.

 • Бързи асансьори

  За да се придвижвате бързо и сигурно между етажите на Mountain Veiw Residence, рижа имат персонализирани испански асансьори ORONA.

 • Опция за завършване "до ключ"

  Нашите дизайнери и майстори са на ваше разположение - за да създадат мечтания ви дом, без да се налага сами да се грижите за всичко.

 • Метростанция

  Локация в близост до бъдеща спирка на метрото, защото бързото придвижване е от изключителна необходимост всеки ден, за всеки член на семейството.

 • Паркинг за велосипеди

  Специални помещения за съхранение на велосипеди предлагат възможност да оставите колелото си на удобно място

 • Вътрешен двор

  Красиво аранжиран вътрешен двор, ограден и обезопасен със система за контрол на достъпа и видеонаблюдение.

Предимства

 • 01

  Прогресивно местоположение

  Отлична логистика - близо до важни пътни артерии, градския транспорт, бъдеща спирка на метрото и в същото време на спокойна локация.

 • 02

  Ниско строителство

  Квартал, в който може "да се диша." Застрояване с ниска етажност, благодарение на което всички да имат панорами към прекрасната Витоша.

 • 03

  Сигурна, частна територия

  Комплекс от затворен тип с контролиран достъп и вътрешен двор, запазен само за собствениците - за да съхраним уединението.

 • 04

  Лични индивидуални дворове и просторни балкони

  Защото близостта на природата определено има значение, когато искаш да си на открито, под звездното небе със склоновете на планината пред теб.

 • 05

  Подземен паркинг

  Защото паркоместата са необходимост и част от удобствата в забързаното ежедневие. Имаш къде да оставиш колата - един проблем отпада.

 • 06

  Спокоен живот в предпочитан квартал

  Избирайки жилище в Малинова долина, избирате дом, създаден с мисълта за спокойствие, уединеност и комфорт, които заслужавате.