10 октомври 2022

Строителството на Mountain View Residence 2 напредва

Всеки, инвестирал средства в закупуване на собствено жилище, няма търпение да прекрачи прага му. Знаем, че за вас това е огромна инвестиция във всеки един смисъл. Затова, се грижим не само да изградим съвършения дом за вас и вашето семейство, но и своевременно ви предоставяме информация за етапите на строителство. 

Можете да разгледате тук колко напреднал е строежът на Mountain View Residence 2. Етаж след етаж, сградата добива все по-отчетливи пропорции и вид. Строителният ни надзор и екипите на място, се грижат качествените материали да бъдат положени правилно и с оглед дълговечен живот на вашата инвестиция. 

Щом вдигнем всички 6 етажа на сградата, разположена в живописния квартал до Витоша "Малинова долина", предстоят дограми, изолации и накрая - черешката на тортата, обличане в разкошната фасада в снежнобяло и топли тъмни дървесни тонове, проектирана от архитектите на Elite Project Group.

Припомняме, че освен стандартните жилища с 1 до 4 стаи, както другите проекти на СофБилдСтрой и Mountain View Residence 2 предлага традиционните за нас партерни жилища със собствени дворчета. Те са идеалното решение за всички, които искат да разполагат със свое външно пространство и са много търсени от нашите клиенти. 

Ето още малко цифри, свързани с проекта: 150 апартамента с площ от 40 до 275 кв.м., 2 входа, 6 етажа. 

Отличната локация, качественото проектиране и изпълнение, допълнителните удобства като вътрешен двор с контролиран достъп, превръщат Mountain View Residence 2 в мечтания дом. Ще продължим да ви показваме развитието му напред, до момента в който ще е напълно готов да посрещне собствениците на имоти. 

Търсите си жилище с отлични характеристики? Може би ви очаква сред нашите проекти.

Обратно към новини